Wat is nou Zolpidemtartraat precies?

Wat is nou Zolpidemtartraat precies?

Wat is het verschil tussen Zolpidemtartraat en Zolpidem? Wij leggen het uit.

Ken jij de term Zolpidemtartraat, maar weet je niet precies wat dit nou is? Dan ben je niet de enige. Als online apotheek in Nederland zien wij bij Zolpidem Kopen online dat veel Nederlanders termen als Zolpidemtartraat, Zolpidem, Zolpidemtar en andere medicijnnamen naar zich toe geslingerd krijgen. Juist omdat het gaat om belangrijke en krachtige medicatie, willen we deze termen goed uitleggen zodat jij precies weet waar je mee te maken hebt. Wil jij direct Zolpidemtartraat kopen bij een betrouwbare online apotheek? Kies dan voor onze webshop. Wij leveren 100% originele Zolpidemtartraat, ook als je geen recept hebt.

Inhoudsopgave

Zolpidem of Zolpidemtartraat

Als we het hebben over de slaappil Zolpidem, kunnen we het over een aantal verschillende namen hebben. Zo zien we vaak de termen:

  • Zolpidem
  • Zolpidemtartraat
  • Zolpidemtar
  • Zolpidemtart

Officieel gezien is de naam voor dit medicijn Zolpidemtartraat. Dit is de naam die we in de medische wereld gebruiken voor dit medicijn. Zolpidem is de merknaam die wordt gebruikt om het medicijn makkelijker te benoemen. De termen Zolpidemtar en Zolpidemtart worden vaak door klanten gebruikt als afkorting van Zolpidemtartraat. Ieder van deze termen doelt op hetzelfde medicijn, alleen Zolpidem en Zolpidemtartraat zijn correcte namen voor dit medicijn.

Zo kan je het beste Zolpidemtartraat kopen

Op het internet gaan er verschillende verhalen te ronde over de manieren waarop je Zolpidemtartraat kopen kan. Om een duidelijk beeld te geven van de verschillende opties hebben wij dit samengevat in deze tabel:

Methode

Kan je hier Zolpidemtartraat kopen?

Je eigen apotheek

Ja, alleen met doktersrecept.

Kruidvat en andere drogisten

Nee.

Onze online apotheek

Ja.

Er zijn dus maar 2 manieren om dit medicijn te kopen: via je huisarts met een recept, of rechtstreeks via onze online apotheek. Door gebruik te maken van onze webshop kan je originele zolpidemtartraat kopen zoals je dit gewend bent van je eigen apotheek.

Is dit anders dan andere slaapmiddelen?

Het is belangrijk om onderscheid te maken tussen Zolpidemtartraat en andere slaapmiddelen. Alhoewel ze qua werking veel op elkaar lijken, werkt Zolpidem op een compleet andere manier in op het lichaam.

Het wekt op een directe manier slaap op

In tegenstelling tot andere slaapmiddelen is Zolpidemtartraat een rechtstreeks slaapmiddel. Dit betekent dat het direct inwerkt op de slaapreceptoren in je lichaam. Het is dus niet pijnstillend of spierontspannend. Door deze directe werking wordt het ook gezien als één van de sterkste slaapmiddelen die verkrijgbaar zijn in Nederland.

Weinig andere indicaties, puur voor slaap

Misschien ben je wel bekend met andere slaapmiddelen zoals Diazepam of Dormicum. Waar deze medicijnen ook worden gebruikt bij andere indicaties zoals alcoholontwenning, epilepsie en sociale fobie werkt Zolpidem anders. Doordat het direct de slaapreceptoren kan activeren heeft dit medicijn maar één doeleinde: een betere nachtrust bieden. Daarom zal dit medicijn niet worden voorgeschreven voor andere doeleinden.

Let op Zolpidem bijwerkingen

Bij het gebruik van dit medicijn kunnen er Zopidem bijwerkingen optreden. Daarom raden we aan dit medicijn alleen te gebruiken op advies van, en in samenwerking met, je huisarts. Alhoewel lang niet iedereen die dit medicijn gebruik last krijgt van deze bijwerkingen, is het wel verstandig hiervan op de hoogte te zijn.

Lees de Zolpidem bijsluiter

Wie meer wil weten over deze bijwerkingen of van plan is om Zolpidemtartraat te gaan gebruiken, doet er goed aan om eerst de Zolpidem bijsluiter te lezen. Deze is online te vinden, maar wordt ook geleverd in de originele medicatiedoos.

.

Gratis advies en antwoord op vragen

Heb jij een vraag of wil je graag advies over Zolpidemtartraat? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Dit kan rechtstreek via ons contactformulier. Hier kan je al je vragen kwijt over dit medicijn, maar ook bijvoorbeeld over je bestelling. Heb je een verkeerd adres ingevuld? Als je dit op tijd door kan geven kunnen wij het nog aanpassen. Onze klantenservice zet altijd net even die extra stap om jou echt te helpen.